fredag, november 13, 2009

Budgetdebatt dag 2

Jo, nu pågår budgetdebatten och slaget om hur Stockholm ska se ut framöver. Det är ju valår nästa år och besked efterfrågas och ges! Det är tydligt att det nu står två alternativ gentemot varandra. Även om debatten tenderar till att gå i liknande hjulspår så tänder det till och blir både kul, spännande och intressant emellanåt.
Igår återskickade vi ett dåligt berett ärende utan konsekvensbeskrivningar, för ny beredning. det handlar om trygghetsboenden och avveckling av servicehus. Hur kan ansvariga politiker påstå att det är trygghet man skapar när man lägger ned en boendeform med personal, tar bort personalen och höjer priset för boendet? Vi får hoppas på bättre svar framöver.
Stockholm Sub Surfers har fått ett löfte, (igen), om att bygga skatepark i Högdalen. Tyvärr inte på Topparna utan på en markplätt intill. Hur detta går, vad ÖK som hänvisas till innehåller och att det nu blir verklighet kommer jag självklart att följa och driva!
Trots idrottsdebatten ville jag inte stila med att Gnaget tagit sm guld, men till er som läser detta kan jag avslöja mästar t-shirten under den mer politiskt korrekta klädseln!
Vi är överallt men det är inte ni för ni är....folkpartister! ; )