lördag, januari 19, 2008

Protestera i rött!

Idag protesterar vi i RÖTT! På de möten vi hade i veckan föreslog många att vi skulle göra som Odenplansfolket gjort, visa vårt missnöje och protestera med röda band som symbol. I Rågsved och Högdalen var intresset stort. Även de som inte tar band är glada över att någon gör något mot moderaternas utförsäljning av våra bostäder. Nu hänger det röda band från balkonger, fönster, på anslagstavlor, i portar mm. Häng på du med, nästa gång kanske din kåk säljs!
En Högdalsbo kom fram med ett brev som han fått från Kristina Alvendal, bostadsborgarrådet.
Det som var intressant var att det var en biträdande borgarråds sekreterare som skickade ut brevet, med en uppmaning att sätta upp bifogat brev i portuppgången.
Undertecknare var som sagt Kristina Alvendal. Utan partibeteckning, (moderat), eller att hon är högst ansvarigt borgarråd.
Återigen använder alltså borgare, (moderater), skattepengar för sina politiska budskap. Stadshuset har stått för kuvert och porto. Använd partikassa till partiinformation!!!
Till sist, människorna är rent ut sagt jävligt förbannade på hur moderaterna beter sig.
Är du också det? Skriv en insändare, kom på våra möten, ställ upp och dela flygblad, kom på demonstrationen på måndag utanför stadshuset. Och, gå med i socialdemokraterna, kanalisera din ilska och jobba med oss för en social bostadspolitik som också värnar allmännyttan!