fredag, juni 27, 2008

Med fötterna i det blå!


Trots löften och garantier från moderaterna om Boultbees långsiktiga engagemang så säljs nu ringen vidare. Rapporter i media visar på osämja, omoraliska affärsintressen och fusk. Ansvaret för detta ska falla tungt på moderaterna och dess lydiga stödpartier. Varför ställer inte media de borgerliga politikerna till svars för lögnerna och den dogmatiska försnillningen av det gemensamma?
Stockholm har blivit ett Paradis för snabba cash och klippare.

onsdag, juni 18, 2008

Politisk snuva kan bli räddningen!

En politisk snuva härjar i riksdagen, det är den förhatliga FRA snuvan. Alla de gamla unga frihetslängtande Reinfeldtsmoderaterna har förbundit sig till en helig hetsjakt mot denna snuva. Fredrik, Göran, Maud och Jan, Svenska säkerhetspolisen och direktören för FRA. Av detta faktum kan vi konstatera att de regerande och härskande har erkänt snuvan som verklig.
Dags för sjukskrivning!


tisdag, juni 17, 2008

Scan har definitivt tagit ned skylten.


Redan när jag åkte tunnelbana mellan Rågsved och Råsunda, så tyckte jag om att åka förbi slakthusområdet. Det brukade lukta brännt och rökt kött på en och samma gång. Nu är skylten nedtagen men slakthusområdet ligger kvar o väntar på förlösning och utveckling.

måndag, juni 16, 2008

Försäljning i kikaren!

Idag har den borgerliga majoriteten låtit ideologi gå före sunt förnuft och sålt tusentals lägenheter av allmännyttans bestånd i staden. Även i kranskommunerna pågår denna slakt på allmännyttan. Var för sig kan ju agrumenten låta trovärdiga, men knappast vid en samlad bild. Beståndet skall förädlas, "slipas" som borgarrådet uttryckte det. Att de inte bara tänker sig en finslipning förstår man ju klart när de ansvariga inte svarar på frågor om framtiden eller vad de anser vara en rimlig nivå på ägandet är, enligt moderat uppfattning.
På bilden syns skatteskrapan vid horisonten. Ett framgångsrikt bygge som gett studenterna i Stockholm och Stockholm ett eget monument över lite jävla anamma och dessutom ett viktigt tillskott av studentbostäder. Ikväll, om en liten stund, så fort talarna är färdiga sälj även denna fastighet.
Tonen är hård och oförsonlig, det görs mot bättre vetande och utan insikten om att Stockholmarna inte vill att allt skall vara privat! Hoppas det kollektiva minnet håller i...


Hur kommer det bli?


Ja, ni vet om vad, jag skriver inte gärna i klartext. Men vädret verkar i alla fall bli fint, om man nu vågar tro på rapporterna.Mest spännande blir det med det faktum att det bara krävs 4 röster för att förslaget skall skrotas. Kan inte FF sälja mackor på centralen..

måndag, juni 02, 2008

Samtidigt med Stockholmsmötet..


Så ser parkområdet bredvid stadshuset ut som på bilden. The capital of Scandinavia kunde vart lite renare än idag.

Hornstull, söndag morgon


En kompis tar denna bild på sin söndagspromenad. Skickar den till mig utan kommentar. Jag tror att det sitter en klisterlapp på korgen med texten, - Här är närmaste papperskorg...