söndag, maj 23, 2010

Ung utan pung på boendedialogen idag söndag



Nu pågår Boendedialogens sista dag i Rågsved. Bra fler än tusen personer har under fem dagar tyckt till om Rågsved. På ett stort flygfoto har de "plottat" de platser som behöver göras i ordning, eller de platser de tycker om och som fungerar bra.
Det är ju bara att konstatera att städningen är ett stort problem. Den är bristfällig och skapar olägenheter. Ta bara hur det ser ut idag söndag. Ingen städning under hela helgen inklusive fredagen, det gör att det ser tråkigt och skitigt ut i hela centrum.
här behövs ordning och reda och städning varje dag, även helger!
Det ska bli spännande att ta del utav sammanställningen av alla Rågsvedsbors synpunkter och hur bostadsbolagen kommer att återkoppla och förändra det som är dåligt till det bättre.
Har du vägen förbi så kan du ju också vara med, fram till 17.00 idag!

lördag, maj 22, 2010

Boendedialogen Rågsved Lördag

Rågsveds dagen


Föreningslivet visar upp sig och aktiviteter hela dagen. Nu pågår boendedialogen. Tyck till om ditt Rågsved. 11-17. Gratis kaffe, ung utan pung, ansiktsmålning och mycket mer.

fredag, maj 14, 2010

Rödgröna bilder

tisdag, maj 04, 2010

Idag hedrades Anna Lindh med en egen plats på Söder.



Egentligen skulle filmen varit på självaste skyltavteckningen men tyvärr höll den inte god kvalite bild och ljudmässigt. Istället får vi se denna fantastiska man klättra upp för att fästa en utav de gatuskyltar som visar vart Anna Lindhs Plats ligger. Jag kan avslöja att det är på söder vid studentskatteskrapan. Platsen kommer att bli snyggare och mer ändamålsenlig när allt är färdigställt. Men nu finns den där,
Anna Lindhs Plats!

Anna Lindhs plats